05:54:39    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 28 september 2014 14:46 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2014 14:59 uur

't Lambertje reikt prijzen uit

\'t Lambertje reikt prijzen uit

Op de foto: De bedrijfsleiders Bram Verhagen (links) en Ellen Wouters (rechts) van cafetaria 't Lambertje in winkelcentrum Oosterhof poseren met de winnaars Jo en Lasca van Erp van de jubileumloterij. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Cafetaria 't Lambertje, gevestigd in winkelcentrum Oosterhof in Boxtel-Oost, reikte zondag rond het middaguur prijzen uit aan de winnaars van de jubileumloterij. Daarmee werd tijdens de vierde editie van de Boxtel Oost Dag het vijfjarig bestaan luister bij gezet.

In totaal reikten de bedrijfsleiders Bram Verhagen en Ellen Wouters van de Boxtelse locatie tien prijzen uit. Jo en Lasca van Erp uit Boxtel gingen er vandoor met de eerste prijs. ,,We hebben een frietwagen aan huis gewonnen voor 40 personen", liet Jo weten. ,,We hebben tot oktober 2015 de tijd om na te denken hoe we daar invulling aan gaan geven, maar het wordt zeker een leuk feestje. Gisteren kregen we te horen dat we tot de winnaars behoorden, maar daarbij werd niet verteld welke prijs. Dit is natuurlijk een hele leuke verrassing."

De tweede prijs bestond uit een warm en/of koud buffet ter waarde van honderd euro en de derde prijs uit een ijsfiets gevuld met vijfentwintig liter ijs. ,,De overige winnaars hebben waardebonnen ontvangen", vertelde Ingrid van de Laar, die samen met echtgenoot Mari de twee cafetaria's in Boxtel-Oost en Gemonde exploiteert. ,,Ik sta in Gemonde achter de toonbank en Mari is het gezicht van onze zaak in winkelcentrum Oosterhof. Wij vonden de Boxtel Oost Dag een prima gelegenheid om de prijzen uit te reiken."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Alfa Elan Bikes support Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Huidtherapie Olieenzo buisman optiek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Filipe Uitvaartonderneming Bijnen