RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:11:21    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Tue 05 Feb 2019 11:08

B-Pool maakt zich op voor eerste carnavalsjubileum

Lettergrootte: A- A+

B-Pool maakt zich op voor eerste carnavalsjubileum

Ook jongerencentrum B-Town laat carnaval niet aan zich voorbij gaan. Van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 maart viert B-Pool zijn carnavalsjubileum. De non-alcoholische NIX-disco voor jongeren van twaalf tot en met zestien jaar bestaat elf jaar.

Van zaterdag tot en met maandag vindt de jongerenfuif plaats in B-Town in het oude klooster aan de Baroniestraat 20. Er kan dan van 20.30 uur tot middernacht worden gefeest en gedanst op carnavalsmuziek en hits uit de top veertig, gedraaid door DJ The Freestyler. 'Stilstaan is niet mogelijk en niet toegestaan', zo kondigt B-Town het dansfeest aan. Ook is er in het naastgelegen café 'The Voice of B-Town' een karaokemachine aanwezig, waar de jeugd de longen uit hun lijf kan zingen.

POOLPARTY

Op dinsdag vindt er een bijzondere editie van B-Pool plaats; dan is het feest in Het Dommelbad aan de Schijndelseweg. Onder begeleiding van dezelfde discjockey wordt hier de disco tot 23.00 uur voortgezet.

Kaartjes zijn tot en met 17 februari te bestellen, waarbij jongeren kunnen kiezen voor één of meerdere dagen. Bezoekers zijn voor elf euro de gehele carnaval welkom; dagkaartjes kosten in de voorverkoop vier euro en aan de deur vijf euro, mits het nog niet uitverkocht is.

Kaartjes kunnen op de volgende vier momenten worden opgehaald: van maandag 25 tot en met donderdag 28 februari tussen 19.30 en 21.30 uur bij B-Town. Op dinsdag is het ook mogelijk om tussen 14.30 en 17.00 uur toegangsbewijzen op te halen. Passe-partouts worden niet meegegeven zonder geldige identificatie.

OP DE FOTO: Het eerste carnavalsjubileum is aanstaande voor B-Pool: het evenement voor jongeren tussen de twaalf en zestien jaar wordt voor de elfde keer gehouden. (Foto: Peter de Koning, 2012).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Word lid en geef extra steun aan negen evenementen

Word lid en geef extra steun aan negen evenementen

Brabants Centrum wordt vandaag eenmalig huis aan huis bezorgd, samen met een flyer en aanmeldformulier om lid te worden. De stichting bestaat 75... >>

Thu 18 Apr 2019 14:28

Esdoorn verdwijnt in rap tempo

Esdoorn verdwijnt in rap tempo

>>

Mon 15 Apr 2019 08:45

Boxtel's Harmonie verwelkomt lente

Boxtel's Harmonie verwelkomt lente

Met een gastoptreden van harmonie Oefening Baart Kunst uit Erp luidt Boxtel's Harmonie zaterdag 13 april het voorjaar muzikaal in. De gratis... >>

Sat 13 Apr 2019 10:58

De Proeftuin is een heerlijk feestje

De Proeftuin is een heerlijk feestje

Een mals puntje biefstuk smelt op je tong, afgeblust met een slokje sprankelende wijn. Je smaakpapillen zijn nog maar net van de ene sensatie... >>

Sat 13 Apr 2019 10:00

Museum Vekemans toont nieuwe collecties

Museum Vekemans toont nieuwe collecties

Museum Vekemans aan de Stationsstraat in Boxtel neemt in het weekend van zaterdag... >>

Fri 12 Apr 2019 11:05

Advertenties

Proef Culinair Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Meubelmakerijdenberg SNS Bank Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht