08:28:05    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 03 maart 2013 09:26 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2013 09:28 uur

kV-station bij Dommelland Live

In de uitzending van Dommelland Live van dinsdag 5 maart om 20.30 uur wordt aandacht besteed aan de komst van een kV-station in Lennisheuvel. Ook twee eindexamenkandidaten van het Jacob-Roelandslyceum zijn te gast. Zij vertellen over het technasiumproject.

Renske Nijdam, adviseur Milieu en Gezondheid van bureau Gezondheid, Milieu en Veiligheid, en Stefan van de Nieuwenhof van de Commissie Ruimtelijke Ordening Lennisheuvel (CROL) komen naar de studio om te praten over de komst van een kV-station naar Lennisheuvel. Maken de inwoners zich terecht zorgen?

Ook Henny Peijnenburg is te gast bij Dommelland Live. Zijn boerderij aan de Goorestraat brandde twee weken geleden volledig af. Samen met Jan Sanders, die de boerderij beschreef in het boek 'Kartuizers in het land van de Dommel', doet hij zijn verhaal.

Maarten Witlox en Daan Daverveld van het Jacob-Roelandslyceum vertellen over het technasiumproject en er is aandacht voor The Parents Circle. Kasteel Stapelen ontvangt binnenkort een delegatie van deze organisatie, die vrede willen tussen de Israeliërs en de Palestijnen. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek TopSlank Elan Bikes support Alfa Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo EmielTechniek Remax-optimus Huidtherapie