RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:29:41    dinsdag, 20 februari 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

ma 25 sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

wo 22 feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

di 18 okt 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>

Abonnees/Leden

 

Stichting Brabants Centrum

Ons werk als stichting kunnen we echt doen door de steun van de vele duizenden abonnees, leden en lokale ondernemers. We gebruiken onze kracht om, daar waar we kunnen, bij te dragen aan het fijne leven in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde.

Abonnement en lidmaatschappen in één oogopslag:

(Voor nog geen € 1,- per week twee kranten!)

 

De Stichting Brabants Centrum bestaat weliswaar al meer dan zeventig jaar, maar staat zeker niet stil. De komende zeven decennia willen we verder met al onze duizenden abonnees en leden die we nog meer gaan koesteren dan ooit.

In één oogopslag ziet dat er zo uit:

Uw keuze

 

Afhankelijk van uw huidige situatie heeft u een aantal keuzes:

  1. Ik ben nu geen abonnee of lid, maar wil graag het all-inclusive lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie en om u op te geven.
  2. Ik ben abonnee, maar wil graag GRATIS mijn abonnement opwaarderen naar het all-inclusive lidmaatschap. Klik hier om dat te regelen.
  3. Ik ben een lokale ondernemer en nog geen abonnee of lid, maar wil graag het Business lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie en om u op te geven.
  4. Ik ben lokale ondernemer en reeds abonnee of lid en wil dit graag omzetten naar het Business lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie en om te omzetting te regelen.

 

Wat betekent uw lidmaatschap of  abonnement?

 

  • U maakt het met achtduizend andere leden mogelijk dat de stichting zich voor onze dorpen in kan blijven zetten.
  • U ontvangt iedere week uw lokale ‘dagblad op donderdag’ in de bus ( of ook digitaal)  met letterlijk alles over Boxtel.
  • U zorgt ervoor dat in uw dorp, als een van de weinige plaatsen in Nederland ,een onafhankelijke redactie de politiek volgt en uitlegt. Vijf journalisten staan hier borg voor.
  • U kunt een VIP-pas krijgen voor het unieke Boxtelaartjes spaarsysteem. Voor meer uitleg kijk op www.boxtelaartjes.nl met een saldo van 300 boxtelaartjes. U krijgt vele voordelen als lid, die anderen niet krijgen.
  • U wordt als lokale ondernemer gewaardeerd.
  • U zorgt ervoor dat Brabants Centrum alle verenigingen, stichtingen en de lokale economie blijft steunen.

 

Kortom;

 

Word lid en profiteer van alle voordelen!

Vul het onderstaande forumlier in of bel ons (0411-672513) of kom even langs op kantoor op maandag tot en met donderdag van 09.00-17.00 uur (Prins Bernardstraat 5, Boxtel). 

 

Ja, ik word lid van stichting Brabants Centrum op basis van All-Inclusive lidmaatschap (€ 50.00 per jaar, automatische incasso)

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen

Met voordelen, die u alleen krijgt als u abonnee bent. Met nog meer voordelen, als u kiest voor het all-inclusive lidmaatschap. Voordelen, die er onder meer voor zorgen dat het lidmaatschap per saldo heel goedkoop wordt of min of meer gratis.

Ook onze lokale ondernemers willen we waarderen en koesteren. Voor hen hebben we het Business lidmaatschap. Met alle voordelen van een gewoon lidmaatschap met nog wat extra. Tenslotte dragen zij bij aan de economische voorspoed in onze dorpen.

 

 

 

 

 

Geld en Makelaardij Zwanenberg adviesgroep 040Fit Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Iris Kappers Toverboom Kindertuin Natasja fashion Geerts advies Olieenzo Gemeente Boxtel CDA Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht