02:48:17    dinsdag, 22 oktober 2019
brabants centrum logo
Zondag, 24 maart 2013 19:23 uur, laatst gewijzigd op 24 maart 2013 20:28 uur

Zwemtitel voor De Vorsenpoel

Zwemtitel voor De Vorsenpoel

De schoolzwemkampioenschappen, die zondag voor de zevende keer werden georganiseerd door zwemclub De Zegenwerp, de gemeente Boxtel en de KNZB, trokken zondag ruim 150 deelnemers naar het Dommelbad aan de Schijndelseweg. Basisschool De Vorsenpoel, die met 29 leerlingen aanwezig was, ging met de wisselbeker naar huis.

De leerlingen tot en met groep 6 namen deel aan de 25 meter vrije slag en 25 meter schoolslag. De groepen 7 en 8 zwommen deze afstanden over 50 meter. Als afsluiting van de schoolzwemkampioenschappen werd een estafette gehouden tussen de verschillende scholen.

Iedere deelnemer ging met een medaille naar huis, maar voor de individuele winnaars was er nog een extra onderscheiding. De Vorsenpoel kreeg van sportwethouder Willie van de Langenberg de wisselbeker uitgereikt en de prijs voor het mooiste spandoek was voor de Prinses Amaliaschool. De Sint-Petrusschool werd tweede en mag samen met De Vorsenpoel naar de provinciale schoolzwemkampioenschappen op zondag 25 mei in Oss. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Doornmalen electro Olieenzo Geld en Makelaardij Beleef Boxtel