08:44:58    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 04 november 2013 17:12 uur, laatst gewijzigd op 04 november 2013 17:13 uur

Zumbamarathon levert 900 euro op

Zumbamarathon levert 900 euro op

Op de foto: Ook de tweejarige Femme Stolk (midden) voor wie de zumbamarathon was georganiseerd, stond meerdere malen op de dansvloer in partcentre Denziz. (Foto: Peter de Koning).

Partycentre Denziz aan de Stationsstraat in Boxtel hield zaterdagavond een zumbamarathon. Doel was zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor het Ronald McDonaldhuis in Rotterdam. De avond leverde 891,50 euro op.

Eigenaar Marion Veenstra van Denziz kiest jaarlijks een goed doel waarvoor zij een evenement organiseert. Jeroen en Silvia Stolk uit Boxtel brachten de afgelopen tijd veel tijd door in het Ronald McDonaldhuis vanwege hun zieke dochtertje Femme (2). Het gezin was zaterdagavond ook aanwezig bij de marathon, waar ruim zestig mensen zich enkele uren in het zweet werkten voor het goede doel.

Ook mensen buiten Boxtel waren aanwezig. ,,Zij hoorden via via over de zumbamarathon en wilden zich graag inzetten voor het goede doel. En dat was ook het doel van de avond: even stilstaan bij een ander", aldus Veenstra. Zij en de familie Stolk overhandigen binnenkort een cheque met het bedrag aan het Ronald McDonaldhuis in Rotterdam.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Toverboom TopSlank Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Remax-optimus Doornmalen electro Podium Boxtel Filipe buisman optiek Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht