20:49:57    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 28 april 2014 15:58 uur, laatst gewijzigd op 28 april 2014 15:59 uur

Zorgvoorziening in kantoorpand

Zorgvoorziening in kantoorpand

Het kantoorpand van woonstichting Sint-Joseph aan de Baroniestraat in Boxtel gaat plaats bieden aan een kleinschalige zorgvoorziening. De woonstichting verkast naar een ander onderkomen in de gemeente Boxtel.

Zestien dementerenden ouderen krijgen een kamer in de zogeheten Herbergier-zorgvoorziening. Ze wonen samen onder leiding van een ondernemer die ook zijn intrek neemt in het pand. Samen met vaste zorgmedewerkers leidt hij het huis.Een architect is inmiddels bezig met het ontwerp voor de verbouwing van het pand.

Het gebouw waar Sint-Joseph huist, staat al langer te koop. De woonstichting wil graag een ander kantoorpand betrekken dat beter is ingericht op een modernere manier van werken. De zorgappartementen moeten in het najaar van 2015 opgeleverd worden. Voor de woonstichting wordt een nieuw onderkomen gezocht, Sint-Joseph wil aan het einde van het jaar verhuizen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Huidtherapie Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij TopSlank Toverboom Beleef Boxtel buisman optiek Filipe Alfa Geerts advies