08:38:39    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 04 augustus 2013 11:06 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2013 11:08 uur

Zorgen over toekomst LSV

Zorgen over toekomst LSV

,,Voor komend seizoen is alles geregeld. Zo is er een eerste en tweede team, een dames- en veteranenelftal, de jeugd draait goed en het sportpark ligt er mooi bij”, aldus Leo van den Heuvel, interim-voorzitter van de Lennisheuvelse voetbalvereniging LSV. Over de toekomst na seizoen 2013-2014 maakt het bestuur zich echter wel zorgen.

Op de website van de club is te lezen dat de betrokkenheid uit Lennisheuvel steeds verder afbrokkelt. Van den Heuvel geeft aan dat het met name over de animo van spelers en vrijwilligers gaat. ,,Als die animo hetzelfde blijft als nu, kunnen wij niet meer verder.” Het clubhuis blijft gesloten tijdens de jeugdwedstrijden als zich geen nieuwe vrijwilligers melden, zo is op de website van LSV te lezen. Ook zijn er nog andere vacatures: de club zoekt een assistent-scheidsrechter (grensrechter), diverse bestuursleden en vrijwilligers voor de administratie.

Inmiddels heeft het bestuur een commissie aangesteld die de toekomst van LSV onder de loep neemt. ,,De komende tijd gaan we allerlei gesprekken voeren en nadenken over de toekomst. Samenwerking met andere clubs zou een optie kunnen zijn, maar er is nog niets concreets te melden op dit moment.” (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies buisman optiek Elan Bikes support Podium Boxtel Doornmalen electro Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Alfa TopSlank Toverboom Filipe Geld en Makelaardij