19:17:47    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 juni 2013 21:53 uur, laatst gewijzigd op 10 juni 2013 15:40 uur

Zonnige intocht avondvierdaagse

Zonnige intocht avondvierdaagse

Op de foto: Blijdschap bij leerlingen van de Sint-Petrusschool. Zij wonnen de wisselbeker tijdens de 42e avondvierdaagse. (Foto: Peter de Koning).

Een stralend zonnetje vergezelde de deelnemers aan de 42e editie van de avondvierdaagse in Boxtel dit jaar tijdens de wandeltochten. Ook de intocht op de Markt werd vrijdagavond extra feestelijk door het prachtige weer. Alle wandelaars kwamen hier samen en werden opgewacht door familieleden en vrienden.

Met muzikale omlijsting van de Gildenbondsharmonie en Boxtel's Harmonie legden de wandelaars de laatste kilometers richting de Boxtelse Markt af. Niet alleen bekenden wachtten hen hier op, ook wethouder Willie van de Langenberg was present om de wandelaars te ontvangen. Hij was lovend over het grote aantal deelnemers. ,,Morgen mag ik de Boxtelse sportkampioenen huldigen, maar eigenlijk doe ik dat nu al. Want jullie zijn allemaal toppers!"

Speciale aandacht was er voor de twaalf Boxtelse basisscholen die dit jaar meededen aan de avondvierdaagse. De Sint-Petrusschool wist voor de tweede keer op rij de eerste prijs te behalen; 81,7 procent van de leerlingen wandelde mee. De kinderen waren door het dolle heen en sprongen enthousiast rond over de overvolle Markt. De uitslag van de basisscholen is als volgt: 1. Sint-Petrus; 2. Theresia; 3. De Beemden; 4. Hobbendonken; 5. Vorsenpoel; 6. Spelelier; 7. Prinses Amalia; 8. Molenwijk; 9 t/m 12. Angela, Maremak, Michaël, Speelman.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Huidtherapie Elan Bikes support Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus TopSlank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Alfa Olieenzo EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel