07:05:05    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 21 juli 2013 14:00 uur, laatst gewijzigd op 22 juli 2013 16:08 uur

Zomerse foto? Mail naar BC!

Zomerse foto? Mail naar BC!

Op de foto: We hebben ome Jan uitgenodigd voor de barbeque, meldt Margreth Janssen. ,,Hij draait voor ons wel even het vlees om. Vanuit de hangmat..."

Het belooft een prachtige zomerse week te worden. En dat levert vaak hele mooie foto's op. De redactie van Brabants Centrum roept lezers op hun leukste, grappigste of mooiste zomerfoto in te sturen. De eerste (zie boven) is al binnen.

Inwoners van Boxtel, Lennisheuvel, Liempde, Esch en Gemonde kunnen hun zomerse plaatjes per e-mail sturen naar bc@brabantscentrum.nl. En wellicht ziet u uw foto terug op onze Facebookpagina, website óf in de papieren editie. Maak een mooie foto tijdens het zwemmen, barbecuen of op het terras en voorzie die van een korte toelichting (wie staat erop, waar is de prent gemaakt, wat is er te zien e.d.).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Alfa Toverboom Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Podium Boxtel Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Elan Bikes support Huidtherapie EmielTechniek Olieenzo Doornmalen electro Filipe