04:09:05    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 25 juni 2013 12:32 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2013 12:33 uur

Zilveren jubileum Essche Fietsdag

Zilveren jubileum Essche Fietsdag

De Essche Fietsdag wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. Deze fietstocht, die traditioneel op de laatste zondag van juni plaatsvindt, start vanaf dorpshuis De Es. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 25, 40, 70 en 100 kilometer.

De tocht over 40 kilometer voert door het buitengebied van Haaren en gaat vervolgens via de Gijzel en de Drunense Duinen naar de rustplek in Biezenmortel. Daarna fietsen de deelnemers terug via kasteel Nemerlaer in Haaren en natuurgebied Kampina naar Esch. De 25 kilometerroute, die vooral geschikt is voor gezinnen, gaat ook richting Biezenmortel.

Bij de routes over 70 en 100 kilometer worden onder meer Helvoirt, de Vughtse Gement, Vlijmen en de Drunense Duinen aangedaan. Ook voor deze deelnemers is de pauzeplek bij gemeenschapshuis De Vorselaer aan de Capucijnenstraat in Biezenmortel. Via Tilburg, Moergestel, Haghorst en Boxtel rijden de deelnemers weer naar Esch. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de jeugd van de muziekvereniging Sint-Willibrordus, carnavalsvereniging De Oggelvorsen, korfbalclub Tovido en het bouwdorp Jesch. (Foto: Peter de Koning).

Meer informatie: www.eschweb.nl/esschefietsdag

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus TopSlank Huidtherapie buisman optiek Alfa Doornmalen electro Elan Bikes support Geerts advies Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Toverboom Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Filipe