08:28:56    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 mei 2011 06:06 uur, laatst gewijzigd op 20 mei 2011 13:33 uur

’Zenuwen verboden bij Lady Gaga’

’Zenuwen verboden bij Lady Gaga’

Op de foto: Jeroen Engelen en Lady Gaga schreven samen verschillende artikelen voor de uitgave van Metro die dinsdag wereldwijd verscheen. (Foto: Alex Maguire).

 ’Een échte fan’ noemt hij zich. Jeroen Engelen is idolaat van de wereldberoemde zangeres Lady Gaga (25). De twintigjarige student van mbo-opleiding SintLucas kreeg maandag een unieke kans: hij mocht samenwerken met zijn grote idool. Lady Gaga was gasthoofdredacteur van de krant Metro en stelde in Londen de uitgave samen. De zangeres werd daarbij geassisteerd door Engelen.

De student van SintLucas is al jaren fan van de excentrieke zangeres. ,,Niet alleen haar muziek is mooi, het gaat bij Lady Gaga om het hele plaatje”, zegt Engelen. ,,Haar kledingstijl, gedrag en muziek dragen bij aan haar sterrenstatus. Dat excentrieke aan haar vind ik hartstikke leuk.” Zenuwachtig was de student eigenlijk niet. ,,Dat mocht niet van mezelf”, zegt hij lachend. ,,Ik had wel last van gezonde spanning, maar dat is ook niet raar. Het is wél Lady Gaga!”

Het tweetal had een leuke dag samen. Naast het schrijven van artikelen en verzorgen van de lay-out van de krant, was er óók tijd om gezellig te kletsen. ,,Het ging vooral over kleding, ze vond mijn jasje erg mooi”, blikt Engelen terug. ,,Ook heeft ze me een klus aangeboden: ik mag een ontwerp maken voor haar nieuwe cd-single. Het was echt een topdag en ze is in levende lijve net zo gaaf als ik dacht.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie buisman optiek Olieenzo Toverboom Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel TopSlank EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies