00:41:29    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 30 juni 2014 19:57 uur, laatst gewijzigd op 08 juli 2014 08:25 uur

Zendmachtiging naar LOHA

Zendmachtiging naar LOHA

Op de foto: Het bestuur van LOHA: Christ Pijnenburg, Annemarie van Alphen en Victor van Brunschot.

Het Commissariaat voor de Media heeft in navolging van de gemeente Haaren besloten de zendmachtiging toe te kennen aan de Lokale Omroep Haaren (LOHA), zo meldde Christ Pijnenburg maandagavond namens deze lokale omroep. Hij laat weten dat de lokale omroep gaat uitzenden zodra HOStv afstand doet van de zendmachtiging.

In maart vroeg het mediaorgaan de gemeenteraadsleden hun keuze voor de LOHA te verduidelijken. Eerder vond al een hoorzitting plaats waar LOHA en HOS aanwezig waren om vragen van het Commissariaat te beantwoorden.

Christ Pijnenburg, secretaris van LOHA, geeft aan dat de lokale omroep er klaar voor is. ,,Dat zijn we al een jaar. Ik heb maandagochtend naar het Commissariaat gebeld, omdat ik het te lang vond duren. Zij bevestigden dat de zendmachtiging met ingang van 24 juni, dus met terugwerkende kracht, aan ons is toegekend. Mocht HOS nog beroep aantekenen tegen het besluit, dan mogen wij gaan uitzenden in afwachting op deze rechtszaak, zo vertelde het Commissariaat. We zijn ontzettend blij.”

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 2 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Filipe Geerts advies Remax-optimus buisman optiek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Alfa Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Elan Bikes support Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Toverboom