11:52:04    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 31 augustus 2014 10:21 uur, laatst gewijzigd op 31 augustus 2014 10:25 uur

Zangeres Tessa maakt indruk

Zangeres Tessa maakt indruk

Op de foto: Tessa Berkelmans timmert aan de weg als zangeres. In deze regio is ze allang geen onbekende meer, maar nu hebben ook nationale musicalsterren haar talent ontdekt. (Foto: collectie Tessa Berkelmans).

In de categorie Musical heeft de talentvolle Liempdse zangeres Tessa Berkelmans zaterdag 30 augustus ’De stem van Bosch’ gewonnen. De masterclasses en workshops voor amateurtalent werden georganiseerd in aanloop naar en door het Internationaal Vocalisten Concours in ’s-Hertogenbosch en vond plaats in het Theater aan de Parade.

Tessa volgde eerder op de dag een masterclass bij musicalster Maaike Widdershoven en mocht door naar de finale. Daar werd ze – naast Widdershoven – beoordeeld door Ernst Daniël Smid, Henk Poort en anderen. ,,Ben een heel blij en zeer tevreden mens! Op naar nieuwe uitdagingen”, meldt de Liempdse op Facebook.

Donderdag 4 september gaat de vijftigste editie van het IVC in de Brabantse hoofdstad van start.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Podium Boxtel Remax-optimus Toverboom Filipe Geerts advies Olieenzo TopSlank Doornmalen electro buisman optiek Alfa