12:14:17    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 04 juni 2013 09:13 uur, laatst gewijzigd op 04 juni 2013 09:16 uur

ZLM Toer start met toertocht

ZLM Toer start met toertocht

Op de foto: Deelnemers aan de eerste Ster ZLM Toertocht schrijven zich in voor de editie van 2012. (Foto: Albert Stolwijk).

Boxtel is ook dit jaar finishplaats voor de slotetappe van de Ster ZLM Toer. Zondag 9 juni vindt in de aanloop naar deze etappekoers de tweede editie van de Ster ZLM Toertocht plaats.

Start- en finishplaats van de toertocht is de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch. Er zijn drie afstanden: 40, 70 en 100 kilometer. Alle deelnemers maken kans op een driedaags arrangement naar de Tour de France en andere mooie fietsprijzen.

Fietsers kunnen via de Mijn peloton app op Facebook vrienden uitnodigen om een peloton te vormen en maken hiermee ook kans op een Tour de France-arrangement. Alle informatie over de toertocht is te vinden op www.sterzlmtoertocht.nl.

Alle routes van de Ster ZLM Toertocht voeren door nationaal landschap Het Groene Woud. De tocht is volledig bewegwijzerd. Voor iedereen is er een consumptie bij de start en een leuke attentie na afloop. Onderweg genieten de deelnemers van de natuurlijke omgeving en de Brabantse gezelligheid bij de stops.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel TopSlank Alfa buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Toverboom Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Elan Bikes support EmielTechniek Olieenzo Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij