16:57:25    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 juni 2013 14:58 uur, laatst gewijzigd op 14 juni 2013 21:54 uur

ZLM Toer finisht zondag in Boxtel

ZLM Toer finisht zondag in Boxtel

Op de foto: Tijdens de huldiging na de Ster ZLM Toer van vorig jaar stroomde de Markt in Boxtel vol met mensen. (Foto: Albert Stolwijk).

Ook dit jaar komt de etappekoers Ster ZLM Toer weer naar Boxtel. Zondag 16 juni finishen de renners in de Stationsstraat, nadat ze al twee keer eerder via Olland en Liempde door Boxtel zijn gekomen. Tijdens het wielerevenement zijn de winkels in het centrum geopend. Ook wordt er meerdere keren een fietsstuntshow gehouden op de Markt.

Omstreeks 13.42 worden de wielrenners de eerste keer verwacht in Liempde. Om 14.24 zijn de renners opnieuw in Liempde en rijden ze dezelfde weg richting Boxtel. Vervolgens wordt nog een kleine lus richting Sint-Oedenrode gemaakt. Via de Slophooseweg, Kasterensestraat, Molendijk, Boxtelseweg, Nieuwstraat, Dorpsstraat, Barrierweg en Oude Rijksweg fietsen de deelnemers naar de Eindhovenseweg, Keulsebaan, Parallelweg Zuid, Stationsstraat, Baroniestraat naar de finish in de Stationsstraat.

Tijdens de Ster ZLM Toer kunnen bezoekers op de Markt kijken naar een fietscross stuntshow. Deze wordt om 13.00, 13.45, 14.30 en 15.00 uur uitgevoerd. Vervolgens vindt hier de huldiging van alle winnaars van de verschillende klassementen in de Ster ZLM Toer plaats. Burgemeester Mark Buijs verzorgt de prijsuitreiking om 15.30 uur. Een kwartier later worden alle Boxtelse deelnemers aan Alpe d'HuZes in het zonnetje gezet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Toverboom Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen TopSlank Podium Boxtel Huidtherapie Olieenzo EmielTechniek buisman optiek Beleef Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Filipe