03:22:52    dinsdag, 22 oktober 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 maart 2013 15:40 uur, laatst gewijzigd op 14 maart 2013 15:49 uur

Yvo Kortmann leidt Streekraad

Yvo Kortmann leidt Streekraad

Oud-burgemeester van Oisterwijk en Best, Yvo Kortmann, wordt per 1 april benoemd tot nieuwe voorzitter van Streekraad Het Groene Woud & De Meierij. Als onafhankelijk voorzitter van de streekraad wordt Kortmann onder meer verantwoordelijk voor de aansturing van de Streekraad en de stichting Streekhuis.

Het werkgebied van Streekraad Het Groene Woud en De Meierij ligt tussen Tilburg, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Veghel en Eindhoven. Het gebied ontleent haar bestaansrecht aan samenwerking tussen overheden, maatschappelijke organisaties, particulieren en ondernemers.

Binnen de Streekraad werken deze partijen samen om de economische en landschappelijke ontwikkeling van Het Groene Woud verder te ontwikkelen en tot bloei te laten komen. Kortmann volgt Jan Melis op en wordt benoemd voor een periode van vier jaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Proef Culinair