19:37:02    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 maart 2013 15:40 uur, laatst gewijzigd op 14 maart 2013 15:49 uur

Yvo Kortmann leidt Streekraad

Yvo Kortmann leidt Streekraad

Oud-burgemeester van Oisterwijk en Best, Yvo Kortmann, wordt per 1 april benoemd tot nieuwe voorzitter van Streekraad Het Groene Woud & De Meierij. Als onafhankelijk voorzitter van de streekraad wordt Kortmann onder meer verantwoordelijk voor de aansturing van de Streekraad en de stichting Streekhuis.

Het werkgebied van Streekraad Het Groene Woud en De Meierij ligt tussen Tilburg, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Veghel en Eindhoven. Het gebied ontleent haar bestaansrecht aan samenwerking tussen overheden, maatschappelijke organisaties, particulieren en ondernemers.

Binnen de Streekraad werken deze partijen samen om de economische en landschappelijke ontwikkeling van Het Groene Woud verder te ontwikkelen en tot bloei te laten komen. Kortmann volgt Jan Melis op en wordt benoemd voor een periode van vier jaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geld en Makelaardij Remax-optimus Alfa Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Filipe Elan Bikes support Geerts advies Toverboom Podium Boxtel Olieenzo TopSlank Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Huidtherapie