15:04:25    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 juli 2012 15:09 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2012 15:14 uur

Xenos wordt volgestouwd

Xenos wordt volgestouwd

Op de foto: Volop bedrijvigheid om de Boxtelse Xenos-vestiging klaar te stomen voor de opening op zaterdag 28 juli. (Foto: Henk van Weert).

Deze week wordt met man en macht gewerkt om de Boxtelse Xenos-vestiging in te ruimen. De winkel is zaterdag 28 juli voor het eerst voor publiek toegankelijk. Dinsdag parkeerde rond het middaguur een vrachtauto met aanhanger in het smalste deel van de Stationsstraat om talloze lege rolcontainers en verpakkingsmateriaal af te voeren.

Dat Xenos opent op de plek waar voorheen Blokker was gevestigd, is niet verwonderlijk. De winkelketen is immers een onderdeel van het Blokker-concern. De grote terugspringende pui van glas is verdwenen en door de motieven van metselwerk op de bovenverdieping terug te laten keren in de gevel op de begane grond is een fraaie nieuw winkelfront gevormd.

Ook het aangrenzende pand waar voorheen lunchroom Olly's was gevestigd maakt voortaan onderdeel uit van de winkel. Beide panden zijn met elkaar verbonden met een glazen verbinding die een stukje van de rooilijn is opgetrokken. Datzelfde geldt voor de toegang die links van het pand naar het magazijn leidt.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Toverboom Filipe Geld en Makelaardij buisman optiek TopSlank Remax-optimus Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Alfa Olieenzo EmielTechniek Elan Bikes support