22:31:42    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 28 juli 2012 11:09 uur, laatst gewijzigd op 28 juli 2012 11:16 uur

Xenos opent deuren in Boxtel

Xenos opent deuren in Boxtel

Op de foto: Vrijdag werd de laatste hand gelegd aan de Boxtelse Xenos. Onder meer door de gevelreclame boven de entree te hangen. (Foto: Henk van Weert).

Nee, er stond geen rij wachtenden voor de met ballonnen versierde entree. Wat wil je, midden in de zomervakantie. Maar evengoed is de Xenos-vestiging, die zaterdagochtend voor het eerst de deuren opende aan de Boxtelse Stationsstraat, een mooie trekpleister voor het winkelend publiek.

Door de panden van de voormalige Blokker en lunchroom Olly's samen te trekken is een ruime winkel gecreëerd die is volgepakt met snuisterijen en hebbedingetjes. Ja, ook de Boxtelse Xenos is echt zo'n zaak waar je nooit met lege handen buiten komt. Je vindt er altijd wel iets leuks of iets nuttigs. Dat was ook kort na de opening het geval, merkte de verslaggever...

Met aanbiedingen die geldig zijn tot en met 11 augustus viert Xenos de opening van de Boxtelse vestiging. Zaterdag 28 juli ontvangen klanten een gratis pak koeken bij besteding van vijf euro of meer.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie buisman optiek Geerts advies TopSlank Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Filipe Doornmalen electro Olieenzo Alfa Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel