17:02:16    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 29 oktober 2012 21:01 uur, laatst gewijzigd op 29 oktober 2012 22:59 uur

Woningbrand op Nergena

Woningbrand op Nergena

Op de foto: Op Nergena in het buitengebied van Boxtel woedde maandagavond een uitslaande woningbrand. De Boxtelse brandweer wist het vuur snel te blussen. (Foto: Albert Stolwijk).

De brandweer van Boxtel is maandagavond rond kwart voor negen uitgerukt naar het buitengebied voor een uitslaande woningbrand op Nergena. De schade valt relatief gezien mee.

Volgens postcommandant Theo Clijnk had de brandweer, die uitrukte met twee voertuigen, de situatie snel onder controle. ,,Waarschijnlijk was de kachel in het gebouw naast de hoofdwoning, een soort woonschuur, de oorzaak. Mogelijk is die oververhit geraakt. Toen we arriveerden, kwamen er vlammen uit de kachel, maar die konden we snel blussen. Zo konden we voorkomen dat het vuur oversloeg naar de hoofdwoning. In de woonschuur is wel sprake van veel schade."

 

 

 

   

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Toverboom Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Alfa buisman optiek Filipe Olieenzo Podium Boxtel TopSlank