10:41:33    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 januari 2013 08:57 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2013 09:00 uur

Winterpret in Gemonde

Winterpret in Gemonde

Op de foto: Het vriendenclubje uit Gemonde vermaakt zich na schooltijd opperbest op het besneeuwde sportveld aan de Slothoef. (Foto: Albert Stolwijk).

Voor veel kinderen van de basisscholen kan de winterpret niet lang genoeg duren. Neem het groepje vrienden uit Gemonde, dat na schooltijd vaak te vinden is op het sportveld aan de Slothoef bij hun in de wijk.   

Maandagmiddag gingen ze meteen naar hun geliefde speelplek om even lekker ’los te gaan’. De zusjes Jamie (10) en Lieke Vermeiren (8), Job van Oorschot (11), Sanne van den Biggelaar (10), Carlijn Vorstenbosch (11) en Stef Karssemakers (12) vormen samen een vriendenclub, die met volle teugen geniet van de winterse omstandigheden.

Vooral Stef kan geen genoeg krijgen van de sneeuw. ,,We houden graag sneeuwbalgevechten, waarbij ik het heel leuk vind om een van de anderen lekker in te smeren. Ook als het niet sneeuwt, spelen we hier heel vaak met een aantal kinderen. Dan wordt er bijvoorbeeld fanatiek gevoetbald.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Huidtherapie Elan Bikes support buisman optiek Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Toverboom Alfa Meubelmakerijdenberg Filipe Geerts advies Remax-optimus Beleef Boxtel