21:11:55    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 november 2011 13:46 uur, laatst gewijzigd op 25 november 2011 14:50 uur

Winkeldiefstal Boxtel op tv

In de uitzending van het televisieprogramma Bureau Brabant op maandag 28 november om 18.10 uur op Omroep Brabant wordt aandacht besteed aan een winkeldiefstal bij het Kruidvat aan de Rechterstraat in Boxtel. Deze diefstal vond plaats op woensdag 3 augustus.

Een man en een vrouw krijgen het voor elkaar om een grote hoeveelheid make-up in de tas te laden. De man staat op de uitkijk, terwijl de vrouw op haar gemak alles in een tas stopt. Er zijn bewakingsbeelden van deze winkeldiefstal bij het Kruidvat.

De rest van de uitzending gaat over een man die in Breda door een misdrijf om het leven is gekomen, een vechtpartij in Eindhoven waarbij een man zwaar wordt toegetakeld en een inbraak in Vught.

De eerste uitzending van Bureau Brabant is komende maandag te zien om 18.10 uur. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald; de laatste uitzending kan bekeken worden op dinsdag 29 november om 17.10 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Toverboom Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij TopSlank Remax-optimus Beleef Boxtel Olieenzo buisman optiek Podium Boxtel