20:28:08    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 30 augustus 2013 09:24 uur, laatst gewijzigd op 02 september 2013 20:23 uur

Winkel op de fiets: 'geslaagde actie'

Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\'

Op de foto: Centrummanager Willemijn Wijdenes feliciteert Frances en Peter Somers. Het Boxtelse echtpaar ging met de hoofdprijs naar huis: een flatscreen-tv van 40". (Foto: Henk van Weert).

Uitgerekend het smalste stukje Boxtel was tijdens een van de drukste momenten van de dag de plek waar wethouder Tossy de Man donderdag aan het einde van de middag in recordtempo vijftig prijzen uitreikte. Ze klom daarvoor op een ’zeepkist’ en riep met een megafoon de winnaars naar voren. Allemaal mensen die de voorbije maanden meededen aan de actie ’Winkel op de fiets’.

In een poging autoverkeer in hartje Boxtel terug te dringen, konden mensen die tussen maart en mei op de fiets gingen winkelen stickertjes verdienen op een spaarkaart. Wie bij het afrekenen aan de kassa een fietssleuteltje kon tonen, kreeg een stickertje. Volle spaarkaarten konden ingeleverd worden om kans te maken op een van de vijftig prijzen die winkeliers van de Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel (OCB) beschikbaar stelden. Met 830 ingeleverde kaarten is de actie een succes geweest, stelt centrummanager Willemijn Wijdenes. Wethouder De Man onderstreepte deze woorden. ,,Wat mij betreft, mag deze actie volgend jaar een vervolg krijgen.”

Winkel op de fiets is een actie die is ontwikkeld door het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) en werd georganiseerd door de OCB in samenwerking met het gemeentebestuur.

 

Foto's

Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\'

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom buisman optiek Beleef Boxtel Olieenzo Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support EmielTechniek