15:37:36    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 15 april 2012 14:32 uur, laatst gewijzigd op 15 april 2012 17:15 uur

Win kaartjes musicalconcert

Win kaartjes musicalconcert

Op de foto: Boxtel's Harmonie repeteert met vier vocalisten voor 'Tell me about musicals'. (Foto: Henk van Weert).

Speciaal voor de abonnees van Brabants Centrum verloot Boxtel's Harmonie tweemaal twee vrijkaartjes voor de avondvullende concerten 'Tell me about musicals'. De optredens vinden plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 april in het Jacob-Roelandslyceum.

Vanaf 20.30 uur vertolkt het harmonieorkest een aaneenschakeling van musicalhits. Vier zangtalenten die zijn afgestudeerd aan Fontys Conservatorium in Tilburg voeren het publiek langs highligths uit onder meer Phantom of the Opera, Les Misérables, Wicked, We will rock you en Mama Mia. De voorbije weken hebben orkestleden intensief met de vocalisten gerepeteerd en dat leidde tot veel enthousiasme. Woensdag 18 april vindt De Serenade te Liempde de generale repetitie plaats.

Lezers van Brabants Centrum kunnen zowel voor het concert op vrijdag als op zaterdag meedingen naar twee gratis toegangskaartjes. Belangstellenden dienen vóór woensdag 12.00 uur hun naam, adres en telefoonnummer te mailen naar bc@brabantscentrum.nl onder vermelding 'musicalconcert Boxtel's Harmonie' en de datum van de gewenste uitvoering. De prijswinnaars worden in de krant van donderdag 19 april bekendgemaakt.

Voor beide concerten zijn nog ook nog kaartjes te koop. Kijk voor de verkoopadressen en meer informatie over 'Tell me about musicals' is te vinden op www.boxtelsharmonie.nl.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg buisman optiek Olieenzo Alfa Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Elan Bikes support Doornmalen electro Filipe TopSlank Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Huidtherapie Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht