09:36:14    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 10 juni 2013 10:50 uur, laatst gewijzigd op 11 juni 2013 15:15 uur

Win Ster ZLM Toer-prijzen

Win Ster ZLM Toer-prijzen

Op de foto: Beeld van de finish van de Ster ZLM Toer in Boxtel, juni 2012. Wie won de massasprint op de Boxtelse keien? (Foto: Marc Cleutjens).

Zondag 16 juni finisht de Ster ZLM Toer in de Stationsstraat te Boxtel. Net als vorig jaar belooft de aankomst van het wielerpeloton een groot spektakel te worden dat duizenden sportliefhebbers naar Boxtel lokt. Brabants Centrum verloot een aantal leuke prijzen om alvast in de juiste stemming te komen...

In samenwerking met de organisatoren van de Ster ZLM Toer en Beleef Boxtel is een attractief prijzenpakket samengesteld. De hoofdprijs bestaat uit twee VIP-kaarten ter waarde van 85 euro per stuk. Die kaarten geven zondag 16 juni recht op een heuse VIP-behandeling tijdens de doorkomst en finish van de Ster ZLM Toer in Boxtel.

Lezers van Brabants Centrum maken verder kans op een officiële klassementstrui. De organisatoren van de Ster ZLM Toer stellen met Beleef Boxtel een gele, groene, witte én een bolletjestrui beschikbaar.

Om in aanmerking te komen voor een van deze prijzen, moeten natuurlijk wel enkele wielervragen beantwoord worden. Alleen inzenders die alle vragen juist beantwoorden maken kans op een prijs.

1. Welke wielrenner won het eindklassement van de Ster ZLM Toer en bij welke ploeg fietst hij dit jaar?

2. Welke wielrenner won vorig jaar de eindsprint van de slotetappe van de Ster ZLM Toer in de Stationsstraat te Boxtel?

3. Wielrenner Koen de Kort uit Liempde neemt zeer waarschijnlijk ook dit jaar deel aan de Tour de France. Hoe vaak deed hij al eerder mee aan La Grande Boucle?

Mail de goede antwoorden onder vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer uiterlijk woensdag 12 juni 12.00 uur naar de redactie van Brabants Centrum: bc@brabantscentrum.nl. De uitslag van de prijsvraag verschijnt in Brabants Centrum van donderdag 13 juni. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Elan Bikes support Alfa Huidtherapie Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Doornmalen electro TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Olieenzo Filipe Café zaal Kloosterzicht Toverboom