18:58:03    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 02 november 2013 16:14 uur, laatst gewijzigd op 02 november 2013 16:59 uur

Wilde achtervolging in Boxtel

Wilde achtervolging in Boxtel

De politie heeft zaterdagmorgen rond 2.00 uur na een achtervolgingeen 38-jarige man uit Boxtel aangehouden op de Hendrik Verheeslaan.

Surveillerende agenten zagen de man bij een tankstation aan de snelweg A2 achter het stuur van een personenauto zitten. Omdat zij wisten dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs wilden zij hem daarop aanspreken.

Op het moment dat de man de agenten zag, startte hij de motor en ging er vandoor. De agenten zetten daarop de achtervolging in. Via de afslag Liempde reed de verdachte richting de rotonde Keulsebaan/Eindhovenseweg. Daar werd door een tweede politieauto een blokkade opgeworpen, maar de verdachte wist via de berm zijn weg te vervolgen.

Eén van de politieauto's wist de vluchtende auto op de Alidade licht aan te tikken. Deze kreeg daardoor een lekke band van een geleider op de weg. Toch vervolgde de verdachte zijn weg en pas op de Hendrik Verheeslaan kwam hij tot stilstand.

De verdachte weigerde vervolgens zijn auto te verlaten. De politie heeft uiteindelijk de ruiten van de auto ingeslagen om de verdachte aan te kunnen houden. Hij is in het politiebureau in verzekering gesteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Filipe Toverboom Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geerts advies TopSlank Geld en Makelaardij Olieenzo EmielTechniek