23:47:03    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 04 maart 2013 12:12 uur, laatst gewijzigd op 04 maart 2013 12:15 uur

Wijziging verkeersplan Selissen

Wijziging verkeersplan Selissen

Op de foto: Maandag maakt de gemeente Boxtel bekend op welke onderdelen de reconstructie van de Baandervrouwenlaan en Baanderherenweg wordt aangepast. (Foto: Henk van Weert).

Het plan om de Baandervrouwenlaan te reconstrueren en een verkeersknip aan te brengen in de Baanderherenweg, wordt op ’enkele punten’ gewijzigd. En dat zijn geen cosmetische aanpassingen. Er wordt serieus werk gemaakt van de op- en aanmerkingen die wijkbewoners hebben ingediend, stelt een woordvoerder van de gemeente Boxtel.

Maandagmiddag 4 maart presenteert wethouder Willie van de Langenberg de aanpassingen in het reconstructieplan. Begin februari heeft het college de reacties besproken die wijkbewoners indienden en dat was aanleiding om diverse wijzigingen door te voeren. De medewerkers van de afdeling Openbare Ruimte zijn ermee aan de slag gegaan en hebben het concept op meerdere onderdelen gewijzigd, zo meldde een woordvoerder van het college onlangs. Over welke veranderingen het gaat, wilde de zegsman nog niets kwijt. Maar het zijn geen wijzigingen ’in de marge’, zo benadrukt hij.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Elan Bikes support Podium Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Olieenzo buisman optiek Huidtherapie Toverboom Filipe Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Beleef Boxtel