05:22:26    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 september 2013 19:23 uur, laatst gewijzigd op 15 september 2013 17:42 uur

Wies van Haaren naar WK dansen

Wies van Haaren naar WK dansen

De Boxtelse dansster Wies van Haaren is met haar danspartner Wesley van Riel uit ’s-Hertogenbosch namens Nederland vertegenwoordigd op het wereldkampioenschap in Kiev. De titelstrijd wordt 23 november gehouden in de hoofdstad van Oekraïne.

Dit jaar werd het danspaar in mei nationaal kampioen, won het alle Nederlandse wedstrijden en staat het op de eerste plaats van de landelijke ranglijst. Hun uitstekende resultaten op nationaal en internationaal niveau waren voor de dansbond NADB meer dan voldoende om het koppel uit te zenden naar de WK.

Het paar dat pas twee jaar samen danst, is net terug uit Burgas in Bulgarije en volgt in de aanloop naar het WK nog een reeks internationale trainingsstages en wedstrijden, onder meer in Roemenië, Luxemburg, België, Frankrijk en Oostenrijk. (Foto: Hans van Haaren).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Huidtherapie Olieenzo TopSlank Remax-optimus Geld en Makelaardij Filipe Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel