05:41:23    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 26 augustus 2014 09:16 uur, laatst gewijzigd op 26 augustus 2014 09:17 uur

Wie wordt prins van Ploegersland?

Wie wordt prins van Ploegersland?

Ook dit jaar onthult de Liempdse prinsenvereniging De Ploegers in aanloop naar de onthulling van een nieuwe carnavalsvorst tips over diens identiteit. De pretmonarch van Ploegersland wordt zaterdag 25 oktober bekendgemaakt in zaal De Punder.

De zogeheten ’geheimcommissie’ van De Ploegers start met twee tips. De eerste voert terug naar de Tour de France. Net als veel winnaars van het wielerspektakel kan de nieuwe prins het kopmanschap van een ’ploeg’ goed aan. Met dat verschil dat hij of zij geen anabole steroïden of epo nodig heeft, maar met een lekker glas gerstenat zijn volgelingen op sleeptouw neemt. ’Geloof maar dat er bij een dopingcontrole wel wat gevonden wordt in zijn bloed’, meldt de prinsenclub.

Tip twee verwijst naar het recente WK voetbal in Brazilië. Zo duidelijk als Louis van Gaal het Nederlands elftal naar de derde plaats heeft geloodst, zo duidelijk is de nieuwe Liempdse koldervorst in het dagelijks leven ook. ’Er wordt niets aan het toeval overgelaten’, aldus De Ploegers.

Tot eind oktober stuurt de geheimcommissie van De Ploegers wekelijks tips de wereld in. Via de Facebookpagina deelt ook Brabants Centrum de aanwijzingen. Wie denkt te weten wie de nieuwe prins wordt, stuurt een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl. Wie het goede antwoord raadt, krijgt twee gratis kaartjes voor de zittingsavonden een exclusieve meet and greet met de prins en diens adjudant.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe TopSlank Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Beleef Boxtel Olieenzo EmielTechniek Remax-optimus Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Huidtherapie Geld en Makelaardij Alfa