RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:19:39    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 20 september 2013 22:13 uur, laatst gewijzigd op 20 september 2013 22:15 uur

Wie wordt prins in Ploegersland?

Wie wordt prins in Ploegersland?

Het wordt heet onder de voeten van de zogeheten geheimcommissie van de Liempdse prinsenvereniging De Ploegers. Wekelijks worden tips verspreid over de nieuwe leutmonarch die vrijdag 25 oktober wordt geïnstalleerd.

De vijfde tip heeft enkele sterke inzendingen opgeleverd en enkele daarvan zitten in de goede hoek. Deze week een heel concrete aanwijzing. De nieuwe prins wordt op zijn taak voorbereid door de raadsheer. Die begeleidt de toekomstige koldervorst op weg naar zijn inauguratie, maar ook daarna. Deze raadsheer is een oud-prins. Maar in de directe omgeving van de nieuwe hoogheid vertoeven nóg twee voormalige Ploegerprinsen die hem van advies kunnen voorzien; dit tweetal weet dat echter nu nog niet…

Overigens is de nieuwe prins op de goede weg. Hij heeft inmiddels een motto gekozen en zijn kostuum past hem als gegoten, net als zijn steek. Maar het kost hem ook steeds meer moeite om zijn mond te houden. Het valt dan ook niet mee om maanden te zwijgen als je gewend bent zo veel te kletsen als hij. Maar gelukkig zit hij vaak achter in ’d’n hof’. Daar kan hij zijn mond niet voorbij praten!

Mensen die denken te weten wie de nieuwe carnavalsprins van Ploegersland wordt, kan zijn of haar suggestie mailen naar redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzendingen worden twee kaartjes voor de zittingsavonden verloot.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Gemeente Boxtel Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geld en Makelaardij Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen