06:23:23    vrijdag, 18 oktober 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 augustus 2013 11:50 uur, laatst gewijzigd op 20 augustus 2013 12:00 uur

Wie is prins carnaval in Liempde?

Wie is prins carnaval in Liempde?

De Liempdse prinsenvereniging De Ploegers geeft tot de openbare installatie op 25 oktober wekelijks een tip over wie de nieuwe leutvorst van Ploegersland (Liempde) gaat worden.

,,Iedereen mag meeraden en namen insturen. Let bij de tips vooral op de details en ontdek het antwoord achter het grote geheim”, laat Henk Keijsers namens De Ploegers weten. De prins heeft volgens Keijsers een uitgesproken lievelingskleur, die duidelijk verbonden is aan zijn persoon. ,,De kleur die we bedoelen staat voor feest, overvloed, gezelligheid, gretigheid en weelde."

Mensen die het antwoord denken te weten kunnen een e-mail sturen naar redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzenders worden twee kaartjes voor de zittingsavonden verloot. Belangstellenden die de tips terug willen lezen, kunnen hiervoor terecht op de website www.ploegers.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geld en Makelaardij Huidtherapie Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair EmielTechniek Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen