03:41:24    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 26 augustus 2013 16:23 uur, laatst gewijzigd op 27 augustus 2013 23:30 uur

Wie is prins carnaval in Liempde? (2)

Wie is prins carnaval in Liempde? (2)

De Liempdse prinsenvereniging De Ploegers startte vorig jaar met veel succes een nieuw initiatief. Daarom geeft de carnavalsclub ook dit jaar tot de openbare installatie op 25 oktober tips wie de nieuwe leutvorst van Ploegersland gaat worden. Hieronder volgt de tweede aanwijzing.

De tweede tip heeft te maken met Willie Wortel uit de Donald Duck-verhalen, die zo’n goede uitvindingen bedenkt dat ze gedoemd zijn om te mislukken. Keijsers: ,,Belangrijk om te weten is dat Willie Wortel een kraanvogel is in een menselijke gedaante en dat dit dier al sinds de oudheid als een symbolische vogel te boek staat. Zo ook bij de oude Egyptenaren. Wie weet te achterhalen wat voor dit volk de symbolische betekenis van de kraanvogel was, heeft een aanwijzing te pakken die hen dichter bij de naam van de nieuwe prins brengt.

Mensen die het antwoord denken te weten, kunnen een e-mail sturen naar redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzenders worden twee kaartjes voor de zittingsavonden verloot. Belangstellenden die de tips terug willen lezen, kunnen hiervoor terecht op de website www.ploegers.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Elan Bikes support Remax-optimus Filipe Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Geerts advies Alfa Meubelmakerijdenberg buisman optiek Toverboom