07:47:27    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 02 september 2013 10:03 uur, laatst gewijzigd op 04 september 2013 15:14 uur

Wie is de nieuwe prins in Ploegersland?

Wie is de nieuwe prins in Ploegersland?

De zogeheten geheimcommissie van de Liempdse prinsenvereniging De Ploegers startte vorig jaar met veel succes een nieuw initiatief. Daarom geeft de carnavalsclub ook dit jaar tot de openbare installatie op 25 oktober tips wie de nieuwe leutvorst van Ploegersland gaat worden.

De derde tip van De Ploegers gaat over het Land van Ooit; het land waar de kinderen de baas waren en waar fantasie een belangrijke rol speelde. Keijsers: ,,De inwoners van het Land van Ooit heten ’Ooiters’; één van hen vertoont gelijkenis met onze nieuwe prins. Is het Kloontje het Reuzenkind? Of Misschien wel Ridder Graniet-Sterker-Dan-Ik-Kan-Niet? Aan jullie om hier achter te komen. Je hebt wat fantasie nodig, maar daarom zitten we met de derde tip ook in het Land van Ooit.”

Mensen die het antwoord denken te weten, kunnen een e-mail sturen naar redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzenders worden twee kaartjes voor de zittingsavonden verloot. Belangstellenden die de tips terug willen lezen, kunnen hiervoor terecht op de website www.ploegers.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek TopSlank buisman optiek Huidtherapie Toverboom Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Podium Boxtel Geerts advies