06:43:53    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 21 maart 2013 14:22 uur, laatst gewijzigd op 21 maart 2013 14:23 uur

Werkeninboxtel.nl van start

Werkeninboxtel.nl van start

Donderdag 21 maart is in Boxtel de website www.werkeninboxtel.nl in gebruik genomen. Het is een digitaal arbeidsmarktportaal waar vraag naar en aanbod van werk samenkomt. Het initiatief is afkomstig van het Personeels Diensten Centrum (PDC).

In Boxtel zijn ruim vijfhonderd organisaties gevestigd. Die bieden niet alleen een enorme variëteit aan producten en diensten, maar ook aan werkgelegenheid. Binnen de gemeentegrenzen van Boxtel zijn ruim 15.000 arbeidsplaatsen. Tegelijkertijd bevindt zich in Boxtel en omgeving een groot potentieel aan werknemers.

Om het zowel werkgevers als werkzoekenden makkelijker te maken elkaar te vinden wordt deze website gelanceerd. Werkzoekenden hebben gratis toegang tot de site. PDC is de uitvoerende partner. ,,Werkeninboxtel.nl biedt zowel werkgevers in Boxtel als werkzoekenden een unieke manier om met elkaar in contact te komen”, stelt Bert Schepens van het PDC.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie EmielTechniek Geerts advies Doornmalen electro Alfa Podium Boxtel Beleef Boxtel Filipe Remax-optimus buisman optiek Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo TopSlank Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen