21:13:58    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 30 augustus 2011 17:17 uur, laatst gewijzigd op 31 augustus 2011 17:22 uur

Werk aan Dommel gaat door

Bij de Raad van State werd donderdag een verzoek behandeld van milieuvereniging Het Groene Hart tot het treffen van een voorlopige voorziening. Het Groene Hart wil dat Waterschap De Dommel stopt met de werkzaamheden binnen het plan Dommel door Boxtel. Het waterschap start volgende week met werkzaamheden in de wijk Boxtel-Oost.

In oktober dient het hoger beroep dat Het Groene Hart aantekende tegen de plannen. Omdat het waterschap besloot de werkzaamheden tot die tijd voort te zetten, vroeg de milieuvereniging om een voorlopige voorziening. Mocht de rechter hiermee akkoord gaan, dan moet Waterschap De Dommel tot de behandeling van het hoger beroep stoppen met de aanleg van een vissteiger voor invaliden, een in- en uitstapplaats voor kanoërs, een zandvang en een uitdraaiplaats voor veegvuil.

Het waterschap heeft een vergunning voor de werkzaamheden. ,,De Raad van State heeft aangegeven dat we voorlopig door kunnen gaan met het project. Over twee weken volgt de uitspraak en tot die tijd werken we rustig door”, aldus een woordvoerster van Waterschap De Dommel.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Doornmalen electro Toverboom Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Filipe Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus