18:41:31    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 05 juni 2013 15:00 uur, laatst gewijzigd op 06 juni 2013 08:28 uur

Welstand akkoord met 'Classic Park'

Welstand akkoord met \'Classic Park\'

Op de foto: Anton van Dijke wil de leegstaande eierhandel aan de Koppenhoefstraat omtoveren tot een ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor liefhebbers van oldtimers en klassieke auto’s. Ook zijn eigen Bentley krijgt hier een plekje. (Foto: Albert Stolwijk).

Ondernemer Anton van Dijke uit Geldrop heeft een belangrijke horde genomen op weg naar het realiseren van automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat in Boxtel. Het ontwerp hiervoor werd woensdag definitief goedgekeurd door de welstandscommissie.

Van Dijke wil het automuseum onderbrengen in de voormalige eiersorteerderij Roveco Lukken. Als het aan de ondernemer ligt, wordt Classic Park in het voorjaar van 2014 geopend en is het de bedoeling een ontmoetingsplek te creëren voor liefhebbers van klassiekers, compleet met restaurant en een buitenterrein waar maximaal twintig evenementen gehouden mogen worden.

Tijdens een eerdere vergadering stelde de welstandscommissie dat de hoofdopzet weliswaar 'voorstelbaar' was, maar de detaillering van het plan duidelijker uitgewerkt moest worden. Na een werkbezoek ter plaatse kan de commissie zich nu vinden in het ontwerp.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Toverboom Filipe Huidtherapie Beleef Boxtel Geerts advies TopSlank Alfa EmielTechniek Remax-optimus Doornmalen electro Olieenzo Geld en Makelaardij