01:23:33    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 23 mei 2011 13:16 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2011 15:50 uur

Weinig animo voor chemiedag

Weinig animo voor chemiedag

De belangstelling voor de jaarlijkse Dag van de Chemie in Boxtel was gering. Slechts enkele tientallen bezoekers togen zaterdag naar het waterschapshuis aan de Bosscheweg voor een bezoek aan het gemeenschappelijk waterschapslaboratorium.

In het laboratorium werden tal van interessante proefjes gedaan, die vooral voor jeugdige bezoekers erg leerzaam waren. Veel kinderen keken dan ook hun ogen uit en kropen zelfs op tafel om de proefjes van dichtbij te kunnen bestuderen.

De landelijke Dag van de Chemie, die wordt georganiseerd door de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie, trok zaterdag 58.000 bezoekers. Dat waren en veel meer dan in 2008, toen 40.000 mensen de weg naar laboratoria, chemiebedrijven en onderzoeksinstellingen wisten te vinden. (Foto: Albert Stolwijk).

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom EmielTechniek Geld en Makelaardij Remax-optimus Huidtherapie Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Filipe Geerts advies Modecentrum Frans Theelen