20:59:34    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 oktober 2011 14:05 uur, laatst gewijzigd op 07 oktober 2011 14:34 uur

Weer ongeval op Schijndelseweg

Bij een ongeval op rotonde Oostend in de Schijndelseweg te Boxtel is vrijdagmiddag een fietser gewond geraakt. Het ongeval is een nieuw incident in een lange lijst van aanrijdingen en bijna-aanrijdingen op de rotonde.

Juist op het moment dat de gemeente Boxtel een enquête houdt naar de veiligheid op de rotonde, ging het vrijdag weer mis. Een automobilist verzuimde voorrang te geven aan een fietser, die bij de botsing ten val kwam en een hoofdwond opliep.

Veel bewoners eisen al geruime tijd dat de gemeente de veiligheid op de Schijndelseweg verbetert. Ook de SP heeft meermaals om maatregelen gevraagd. Een enquête die tot vandaag kon worden ingevuld via www.boxtel.nl moet inzichtelijk maken of inwoners het verkeersplein en de fietsvoorzieningen langs de Schijndelseweg onveilig vinden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo Elan Bikes support Beleef Boxtel Geld en Makelaardij EmielTechniek Filipe Toverboom Huidtherapie buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Alfa Remax-optimus Geerts advies