07:22:15    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 17 augustus 2013 09:46 uur

Weegschaal op Zwaanse Brug

Weegschaal op Zwaanse Brug

Op de foto: Vier figuranten betreden een grote weegschaal op de Zwaanse Brug in Boxtel. Een cameraman maakt opnamen voor een promotiefilm. (Foto: Peter de Koning).

Vier vrouwen stonden woensdag in het centrum van Boxtel op een grote weegschaal. Het viertal speelt de hoofdrol in een promotiefilm over de Brabantse Dorpen Derby.  Gemeenten, (buurt)verenigingen en vriendengroepen kunnen zich vanaf 26 augustus aanmelden bij de provincie Noord-Brabant.

Tijdens de komende editie van de Brabantse Dorpen Derby staan sporten en gezondheid centraal. Groepen kunnen een initiatief indienen dat met deze onderwerpen te maken heeft en maken hiermee kans op geldbedragen. De promotiefilm wordt gebruikt als voorbeeld van een mogelijk initiatief.

De opname van de promotiefilm op de Zwaanse Brug trok veel bekijks. Veel voorbijgangers bleven staan om te kijken, maar waren het over één ding roerend eens: ,,Ik ga écht niet op een weegschaal staan in het centrum. Dat doe ik thuis ook liever niet…”

Het filmpje is vanaf 26 augustus te zien op de website www.brabant.nl/dorpenderby

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Alfa Remax-optimus Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo TopSlank Filipe EmielTechniek Elan Bikes support Beleef Boxtel