05:25:49    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 september 2013 12:40 uur, laatst gewijzigd op 16 september 2013 12:44 uur

Waterschap sluit vestiging Mijlstraat

Waterschap sluit vestiging Mijlstraat

Op de foto: Een aantal stroomgebiedskantoren in de omgeving sluit. Het hoofdkantoor van waterschap De Dommel aan de Bosscheweg blijft gewoon open.

Het stroomgebiedskantoor van waterschap De Dommel aan de Mijlstraat in Boxtel sluit haar deuren. Ook de andere twee kantoren van het waterschap in Middelbeers en in Veldhoven gaan dicht. Met de sluiting van de stroomgebiedskantoren bespaart het waterschap 350.000 euro per jaar.

Het contact met de gemeenten, lokale partners en inwoners gaat uiteraard gewoon door en vindt plaats vanuit het Waterschapshuis, het hoofdkantoor aan de Bosscheweg in Boxtel. Datzelfde geldt voor het beheer en onderhoud van beken en sloten, waarvoor medewerkers van het waterschap in het veld aanwezig zijn.

De machines staan voortaan bij diverse rioolwaterzuiveringen van het waterschap en tot het voorjaar van 2014 staat er ook nog een aantal aan de Mijlstraat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Toverboom TopSlank buisman optiek Meubelmakerijdenberg Filipe Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus