04:45:42    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 08 juli 2011 16:35 uur

Waterschap ruimt op na zomerstorm

De schade van de zomerstorm levert Waterschap De Dommel meer werk op dan verwacht. Met name in het gebied rond Boxtel, Esch, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Vught zijn veel takken en bomen in beken en sloten gewaaid.

Op diverse plekken is de situatie nog niet veilig. In de beken liggen takken die vanuit een boot niet zichtbaar zijn, ook kunnen over het water en wandel- en fietspaden nog lage takken hangen. Hoewel er al veel opgeruimd is, waarschuwt het waterschap voor gevaarlijke situaties in diverse gebieden.

Het waterschap verwacht komende week klaar te zijn met de Dommel in Boxtel, ook zou het traject bij Liempde dan weer veilig moeten zijn. Het waterschap heeft contact met kanoverenigingen en verhuurbedrijven, zij krijgen bericht als een traject weer veilig is.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Elan Bikes support Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel TopSlank Remax-optimus EmielTechniek Alfa Huidtherapie Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Toverboom