07:43:24    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 07 september 2013 18:20 uur, laatst gewijzigd op 07 september 2013 18:22 uur

Water en natuur bij Dommelland

Water en natuur bij Dommelland

Op de foto: De initiatiefnemers van Dommeltheater van links naar rechts: Albert Welling, Paul van Alphen en Rob Margry. (Foto: Peter de Koning).

De uitzending van Dommelland Live staat dinsdag 10 september tussen 20.30 en 21.30 uur op kanaal 47 van Ziggo in het teken van de natuur en water. Presentatrice Birgit Steer praat over het Bewaarde Land, de Dommel, bezorgdheid over de natuur en het jubileum van waterschap De Dommel.

Mari Verstegen, directeur van Het Bewaarde Land, is te gast in de studio om over het natuurbelevingsprogramma te praten dat kinderen in contact brengt met de natuur. Ook de bekende Brabantse boswachter Frans Kapteijns praat over de bezorgdheid van mensen over de natuur. Komt er ooit weer een code groen voor de natuurlijke omgeving?

Ook bij het waterschap en de rivier De Dommel wordt stilgestaan. Paul van Alphen en Leo van Geffen vertellen over het Dommeltheater, dat 22 september in Boxtel plaatsvindt. Ook loco-watergraaf Tiny Arts van waterschap De Dommel is te gast om te praten over het water en zijn werk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Olieenzo