21:01:08    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 25 juli 2012 08:48 uur

Wandtegels Dommelbad laten los

De politieke partij Balans heeft vragen gesteld aan het college van B. en W. over de staat van onderhoud van Het Dommelbad. De partij heeft geconcludeerd dat in een kleedkamer en keuken het tegelwerk loslaat.

In de brief stelt de fractie van Balans dat er volgens een medewerker van Het Dommelbad al eerder problemen zijn geweest met de wandtegels. Gemeenteraadslid Erica Vos bezoekt het zwembad regelmatig en signaleerde de mankementen.

Wethouder Willie van de Langenberg meldde deze week dat de losse en kapotte tegels worden vervangen. ,,De mankementen vallen onder de garantie van tien jaar”, stelt de wethouder. ,,Na de bouwvakvakantie staat een gesprek met de aannemer gepland omdat eerder ook al losse tegels zijn vervangen.” De mankementen hebben geen gevolgen voor de zwemmers in het bad.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Beleef Boxtel Elan Bikes support Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Alfa Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geerts advies Remax-optimus Geld en Makelaardij Toverboom Podium Boxtel EmielTechniek