10:39:22    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 08 juni 2013 10:39 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2013 10:41 uur

Wandeltraject 'Codes' in première

Wandeltraject \'Codes\' in première

Op de foto: Een verregaande band zorgt voor spanning tussen Tilly (Karla Niggebrugge) en Maggy (Marie-José van Hal) in Meer Zacht Touw. (Foto: Peter de Koning).

Boxtheater beleefde vrijdagavond de première van het nieuwe theaterwandeltraject 'Codes'. Bezoekers werden getrakteerd op een gevarieerde en boeiende voorstelling die bestond uit drie stukken op verrassende locaties in Boxtel.

In het stuk De Minnaar spelen Karin Nievelstein en Robert Brussée een echtpaar. Hun huwelijk bevindt zich in een sleur en een minnaar moet deze verdrijven. In Oorlog op Driehoog staan maar liefst zes spelers op het podium. De hoofdrollen worden vertolkt door de vaste spelers Frenk Breuer en Carolien van de Sande. Vier gastacteurs schitteren in rollen als postbode, politieagent, dokter en generaal. Het derde stuk heet Meer Zacht Touw waarin Tilly (Karla Niggebrugge) niet alleen durft te zijn. Maggy (Marie-José van Hal) verlangt naar meer vrijheid, maar durft evenmin weg te gaan. Het stuk laat een onuitwisbare indruk achter.

De voorstelling is nog te zien op zaterdag 8, zondag 9, vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 20.00 uur. Ook is er een matinee op zondag 16 juni om 15.00 uur. Kaarten kosten tien euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc of via de website www.boxtheater.nl. De drie stukken worden allen gespeeld op passende locaties die zoals gebruikelijk geheim blijven. Verzamelen voor de voorstelling is bij grand café Rembrandt aan de Rechterstraat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Alfa Geerts advies Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Olieenzo Podium Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek TopSlank