10:34:50    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 september 2013 11:52 uur, laatst gewijzigd op 16 september 2013 12:02 uur

WSD krijgt nieuwe uitstraling

WSD krijgt nieuwe uitstraling

Op de foto: Personeelsleden van WSD fungeren als 'fotomodel' op de busjes en andere promotieuitingen. (Foto: Albert Stolwijk).

Als je naar een sollicitatiegesprek gaat, zorg je dat je netjes gekleed bent en dat je haar is gekamd. Zo moet je ook de lancering van onze nieuwe huisstijl zien, zegt algemeen directeur Jan Simons van WSD.

Burgemeester Mark Buijs onthulde maandag het nieuwe logo en het motto waarmee het werkvoorzieningschap zich beter wil profileren: ‘Professionals in mensenwerk’. Eigen personeelsleden geven de nieuwe huisstijl mede vorm. Zoals Samantha van Gorkum. De Boxtelse werkt nu ruim twee jaar bij WSD, nadat ze door een blessure niet langer als schilder in de bouw kon werken.

Samantha hoefde niet lang na te denken toen ze werd gevraagd als model: ,,Hartstikke leuk om te doen en het resultaat is prachtig. WSD is een fijn bedrijf dat structuur en begeleiding biedt als je het nodig hebt. Ik werk nu in het magazijn, maar hoop op termijn weer passend werk te vinden in het reguliere bedrijfsleven.”

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Beleef Boxtel Olieenzo Podium Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg EmielTechniek buisman optiek