08:13:28    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 09 maart 2014 08:29 uur

Vrouwendag Boxtel in beweging

Vrouwendag Boxtel in beweging

In Boxtel werd zaterdag uitgebreid stilgestaan bij Internationale Vrouwendag. De datum viel op een weekenddag, waardoor de organisatie koos voor een dagvullend programma in brede school De Wilgenbroek aan de Dr. De Brouwerlaan.

De organisatie schatte dat de Boxtelse Vrouwendag ruim tweehonderd bezoekers naar De Wilgenbroek trok. Zij konden tijdens het middagprogramma kiezen tussen verschillende workshops, zoals salsales, paasstukjes en tapas maken, een schoonheidsbehandeling en streetdance. ,,Het thema dit jaar is ’Vrouwen in beweging”, legt Betsie van der Sloot namens de organisatie uit. ,,Dit hebben we letterlijk en figuurlijk genomen door de vrouwen te laten dansen, maar ook te laten bewegen in nieuwe groepen door alle deelnemers met behulp van loting door elkaar te husselen.”

Na afloop van de workshops konden bezoekers deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens werd de avond afgesloten met een feestavond. Zo gaf het Wereldkoor een optreden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Filipe Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus TopSlank Podium Boxtel Toverboom buisman optiek Huidtherapie Beleef Boxtel Geerts advies Doornmalen electro EmielTechniek