21:34:26    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 08 maart 2013 23:25 uur, laatst gewijzigd op 11 maart 2013 00:35 uur

Vrouwen samen voor elkaar

Vrouwen samen voor elkaar

Op de foto: Tapas maken was een van de workshops voor de deelnemers van de Boxtelse Vrouwendag. (Foto: Gerard Schalkx).

Onder leiding van Yvonne Hopstaken nam een aantal vrouwen vrijdagavond deel aan een workshop tapas maken. Het was een van de onderdelen van de Internationale Vrouwendag die werd georganiseerd in gemeenschapshuis De Walnoot en tweehonderd belangstellenden lokte.

Naast het maken van gerechtjes konden deelnemers meedoen aan een andere lessem: onder andere zelfverdediging door Nicole van Spaendonk en broches maken door Agnes Räkers. Maayke van Giersbergen leerde een groepje zumba dansen, terwijl Ans Beijens een collectie hoeden meebracht die de vrouwen konden passen. Aansluitend was het feest waarbij het Wereldkoor op onder leiding van Geertje Schellekens optrad.

Internationale Vrouwendag in Boxtel stond in het teken van 'Samen voor elkaar' en werd georganiseerd door de Werkgroep Lokale Agenda 21, Platform Integratie, Katholieke Vrouwenorganisatie (KVO) Boxtel, Vrouwencontact Liempde en welzijnsorganisatie ConcourdeTwern.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij EmielTechniek Meubelmakerijdenberg buisman optiek Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht TopSlank Huidtherapie Remax-optimus Elan Bikes support Filipe Alfa