13:42:53    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 29 mei 2011 16:13 uur, laatst gewijzigd op 29 mei 2011 19:43 uur

Vrouwen MEP kampioen

Vrouwen MEP kampioen

Op de foto: Vreugde bij MEP na het laatste fluitsignaal in Nuenen. De hockeyvrouwen promoveren naar de overgangsklasse. (Foto: Peter de Koning).

De hockeyvrouwen van het Boxtelse MEP hebben zondagmiddag in Nuenen de titel in de eerste klasse veroverd. De getalenteerde ploeg van coach Meta Bouwmans promoveert naar de overgangsklasse.

MEP had het behalen van de titel in eigen hand; bij winst in Nuenen was de formatie verzekerd van het kampioenschap. Nadat het duel in Nuenen winnend was afgesloten, barstte de feestvreugde los.

De hockeyvrouwen van MEP werden in Nuenen gesteund door een grote supportersschare, die onder meer met de bekende Engelse dubbeldekker The Red Lady naar de wedstrijd was gereisd.

Later deze week wordt MEP officieel gehuldigd in het gemeentehuis. De huldiging zal verricht worden door wethouder Anton van Aert, wiens dochter Margriet een van de speelsters is in de MEP-selectie. Het tijdstip van de huldiging is nog niet bekend.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Toverboom Olieenzo Remax-optimus Podium Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij Filipe