16:17:50    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 18 maart 2013 11:57 uur, laatst gewijzigd op 18 maart 2013 12:00 uur

Vrouw bewusteloos na overval

Vrouw bewusteloos na overval

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewelddadige beroving die maandagochtend plaatsvond in een parkeergarage aan de straat Octogoon in Boxtel. Rond 07.15 uur liep een 38-jarige vrouw uit Boxtel van het naastgelegen appartementencomplex naar de parkeergarage toen ze van achteren werd vastgepakt.

Volgens de politie is ze daarna geslagen en geschopt. Om de nek van het slachtoffer werd een touw gebonden en korte tijd daarna werd de vrouw buiten bewustzijn aangetroffen waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. Het slachtoffer is per ambulance voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis en was aanspreekbaar.

Omdat de vrouw van achteren werd benaderd en korte tijd het bewustzijn verloor, is er nog geen duidelijk signalement van de dader van de beroving, waarbij een nog onbekend geldbedrag werd buitgemaakt. De politie is inmiddels een buurtonderzoek gestart. De technische recherche doet sporenonderzoek op de plek van de beroving.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de beroving. Zij kunnen contact opnemen met de politie op het nummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support EmielTechniek Podium Boxtel Geerts advies Filipe Meubelmakerijdenberg TopSlank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Alfa buisman optiek Toverboom Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Huidtherapie