08:18:50    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 maart 2014 13:20 uur, laatst gewijzigd op 22 maart 2014 13:22 uur

Vrolijke thriller, mooie ontknoping

Vrolijke thriller, mooie ontknoping

Op de foto: Teejatergroep Orion bracht vrijdag 21 maart de première van '8 vrouwen' op de planken in Lennisheuvel. (Foto: Gerard Schalkx).

Spanning, humor en verrassende wendingen. Dat brengt Teejatergroep Orion op het podium tijdens de voorstelling ’8 Vrouwen’. De komische thriller is gebaseerd op het boek van Robert Thomas en onder regie van Anouk Jongmans. Het stuk ging vrijdag 21 maart in première in Lennisheuvel.

Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig. Acht vrouwen met een elitaire achtergrond zitten tijdens een sneeuwstorm opgesloten in een huis. De auto is gesaboteerd, de telefoonlijn is kapot en ze kunnen niet weg. Als de man des huizes dood wordt aangetroffen blijken alle vrouwen een motief te hebben. Tijdens de voorstelling komt het publiek erachter wat er gebeurt als de schone schijn verdwijnt…

De voorstelling is nog te zien op 22, 26, 28 en 29 maart in gemeenschapshuis Orion. Kaarten kosten tien euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc, het UITpunt in de bibliotheek, bij supermarkt Jumbo en via Ellen van de Loo: (0411) 67 44 85 of ellenkeesloo@gmail.com.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Alfa EmielTechniek Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij TopSlank Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Podium Boxtel Toverboom Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek